A földvári strand épületei

A Balatonföldvár keleti szélén létesült strandépületek tervezője, Kopári Dénes, Vass Antal (KÖZTI) korábbi terveit felhasználva egy 1500 fő kiszolgálására alkalmas épületet alkotott meg. A nagy helyigényű öltöző és egészségügyi helyiségek a bejárati épületnél induló, fedett folyosóra felfűzött, azonos tömegű épületekben nyertek elhelyezést. A parti létesítmény öltözői javarészt kabinos kiképzésűek, de fogasos öltözők is helyet kaptak benne. Az épületek között parkosított napozóudvarokat alakítottak ki.

Azonosító: 
LTK/VÁTI/143/93
Állomány: 
VÁTI (Városépítési Tudományos és Tervező Intézet)
Készítő: 
nincs adat
Készítés helye: 
Balatonföldvár
Készítés ideje: 
nincs adat
Méret: 
90x120mm
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

A földvári strand épületei

A földvári strand épületei